OM ATLANTERHAVSROCK 2013Atlanterhavsrock 2013 er en 2- dagers rockefestival i Averøy Kommune mellom Kristiansund og Molde i Møre og Romsdal. Festivalens ambisjoner er å bli en av Norges beste rock-og metalfestivaler med et så bredt spekter på artister som mulig.

Festivalen har en max kapasitet på ca 1200 hver dag , ca 700 i konsertområdet. Konsertene er innendørs. Gode sanitærforhold.

Festivalområdet vil i 2013 inneholde salgsboder for merchandise( T-shirts and shit) , Rock-camp , øltelt , kiosk , matsalg osv.

Vi ønsker at festivalen skal være tilgjengelig for alle og vil under hele festivalen ha hyggelige priser både på mat og drikke .....

Atlanterhavsrock 2013 har 15 års aldersgrense.Service og sanitærforhold


Det er gode sanitærforhold med innendørs toaletter. I tillegg vil det også være toaletter i Rockcampen.


Kiosk  


I kiosken får du kjøpt pølse, hamburger, gryterett og ellers ordinære mat og kioskvarer. Det er også mulighet for lading av mobiltelefoner, dersom du selv har med lader.

Festivalen vil ha eget  øltelt.


Betaling


Det vil være bankterminal i kiosken, men det er ikke mulighet for kontantuttak på denne. Derimot kan du kjøpe ernæringskort på terminalen.

Ernærinskort inneholder rubrikker på NOK 10,- og 20,-. Disse krysses ut etterhvert som du handler og kan veksles inn når du forlater festivalen. Kortverdi NOK 200,-

For å unngå køer anbefaler vi publikum å ta med kontanter i størst mulig grad.


Parkering


På grunn av begrenset kapasitet på parkering ved festivalområdet oppfordrer vi publikum til å parkere ved COOP marked Bådalen eller langs den gamle kommuneveien . Skilt vil bli satt opp. Det kommer også kart over dette....